torsdag 28 oktober 2010

Agnes i gymmet


Nu ligger Agnes och tränar i babygymmet. Såg att det till och med låg en liten pöl med kräks brevid henne, så hårt jobbar hon alltså.

Efter dagens promenad så köpte jag hem pastasallad från Nelles och den har jag nu slukat. Snart kommer någon person hit och ska prata barnförsäkringar. Vi har valt Trygg Hansa till både Oscar och Agnes, men tydligen är de dyrare och med sämre villkor än Skandia (som de som kommer hit representerar). Ja, jag är inte så insatt men nu när man ändå är hemma kan de få komma och prata/ge råd för att se om vi kan komma billigare undan med en bättre försäkring. Agnes får ju ändå begränsningar i sin föräkring i och med höften, så ska man byta lär man väl göra det nu innan de drar på sig några andra sjukdomar eller liknande.

I eftermiddag ska vi vaccinera oss är det tänkt. Får se vad det blir för vaccinationer. Sa till Oscar imorse att vi ska vaccinera oss efter dagis för att det måste man göra om man ska åka till Thailand. Så nu tror han antagligen att vi ska åka till Thailand i eftermiddag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar