lördag 30 oktober 2010

Soffhäng

Idag har vi varit i Sickla och gått på knattebio med kusin Alicia och faster. Tobbe och Agnes fick strosa runt i Sickla köpkvarter medan jag och Oscar var på bion.
Nu är vi hemma och slappar i soffan framför något trallvänligt program på Playhouse Disney. Ska snart göra lite plättar till middag innan vi går loss på lördagsgodiset! Om det var BF igår så är det TF (Tobbe fritt) ikväll. Han är med Jonathan i stan där de ska gå på bio och äta middag.
Imorgon är det tidsomställning som gäller. Innan man fick barn så innebar det ju lyxen att få sova en timme längre, men nu känns det mer som att det innebär att man måste gå upp ännu tidigare. Om inte annat så lär det väl ställa till en del problem då barnen är programmerade på sommartid och det tar nog ett par dagar innan de anpassat sig till vintertid.

Var tvungen att göra en avledande manöver då Oscar höll på att somna, så nu har vi ätit våra plättar.

Imorgon ska vi med Jenny och Nova på Junibacken. Ska bli kul för barnen (ja, jag tycker ju också att det ska bli kul att hänga med Jenny!) att ses och leka lite tillsammans. Sist de sågs var när Agnes var precis nyfödd så det är verkligen på tiden att det blir av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar