tisdag 20 september 2011

Rustad

Nog för att det "bara" är 20:e september än men har man barn som ska vara rätt klädda inför vintern så gäller det att vara ute i god tid. Oscar har fått en ny fin vinteroverall och kan ha sin vintermössa och halskrage i ull från förra året. Det som behövs för hans del är nya vinterskor och rejäla vintervantar då de från förra året är urvuxna.
Agnes får hålla tillgodo med arvegods. Overallen är visserligen i största laget men vi siktar på att hon får ha den ändå. Antar att det egentligen skulle behövas en storlek mindre åtminstone i början av säsongen. Hon får helt enkelt ha sin skaloverall med lager på lager under så länge det går för att sedan ha Oscars gamla vinteroverall. Mössor och vantar finns det med uppsättningar av, liksom två par vinterskor (hoppas även att de passar när tiden är inne). En halskrage är vad som står på inköpslistan till henne och ett bra underställ att ha under skaloverallen.


Agnes provar vintermunderingen. Här med ful-gulliga "lådmössan", som vi kallar den.



En liten Michelingubbe...Blir nog bättre om någon månad och dessutom då med skor till.



Fin röd mössa... Jag gillar mössor så chansen är rätt stor att det ändå följer med någon ny sådan hem framöver trots att det verkligen inte behövs. Roligt att kunna alternera till overallen.



Titta vad vi har i fönstret!


Inte undra på att jag tyckte det såg ut som bitmärken på orkidebladen i fönstret...för det var det ju mycket riktigt! De som för en gångs skull överlevt ovanligt länge går väl en säker död tillmötes nu när Agnes har fått mersmak.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar