tisdag 31 maj 2011

Avslut

Nova, Oscar och Noel på den tiden det bagav sig...November 2007.


Jaha, då var det dags...Imorgon börjar jag jobba igen efter att ha varit ledig i nästan ett år. Visserligen blir det en rejäl mjukstart med en arbetsdag och sedan långhelg. Efter det två veckors arbete och sen semester/sommarlov. Men ändå, nu är det liksom slut på en era...På riktigt. Sista föräldraledigheten för min del och det känns faktiskt lite vemodigt. Är nästan avundsjuk på Tobbe som fortfarande har sin del kvar.

Vad passade då bättre att göra på den sista dagen än att träffa Johanna och Jenny för lunch och shopping i Liljeholmen?! För fyra år sedan kände vi inte ens varandra och nu hörs vi och/eller ses flera gånger i veckan, det är rätt häftigt när man tänker på det. Inte så ofta man finner nya vänner som får en så pass stor del i ens liv. Men då vi träffades när Oscar, Nova och Noel var tre månader gamla så har vi gått igenom nästan alla bebis- och barnfaser tillsammans vilket har varit roligt. Det är ju viktigt att vi vuxna har utbyte av varandra och trivs i varandras sällskap, men det är också roligt för barnen att ha vänner som de har växt upp med. Nu är det ju bara jag som bor kvar i Årsta, men det har ändå gått rätt bra att hitta tillfällen och platser att umgås på. Mellan Nova, Oscar och Noel skiljer det som mest en månad i ålder. Småsyskonen är inte lika jämngamla, men om ett par år kommer det inte att märkas att det skiljer som mest ca 7 månader mellan det här bebisgänget. Skillnaderna är som allra störst nu.

Så Jenny och Johanna: Tack för två trevliga mammaledighets-perioder med mycket lunchning, fika, och en hel del shopping! Utan er hade den här tiden varit betydligt tråkigare mindre innehållsrik!


Neoh och Greta under dagens lunch. Agnes sov en liten powernap i vagnen bakom.

4 kommentarer:

  1. Tur att du har ett ganska långt sommarlov också =) Avsut låter lite sorligt...

    Tack för idag, och tack för att vi fick hänga lite med er på din sista mammalediga dag ;-)

    SvaraRadera
  2. Nu måste jag ju skriva igen,
    TACK TACK TACK själv!! <3 Allt du skriver stämmer SÅ bra. Nu får jag ju lite tårar i ögonen =)

    SvaraRadera
  3. Vad fint skrivet Saris. Undra om Tobbe kommer att göra ett sånt inlägg till mig när han börjar jobba sen ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Å jag blir alldeles rörd. Tack snälla du. Stor kram

    SvaraRadera