söndag 29 maj 2011

För fyra år sedan...

...vid den här tiden på kvällen föddes Oscar. Det är svårt att förstå att den stora killen som nu ligger och sover inne i sin säng har varit en liten bebis på 3,2 kilo. Tiden sedan han föddes har gått så otroligt snabbt men samtidigt känns det som att han alltid har funnits. Nu är han en humoristisk liten person med mycket energi. Han är mycket vetgirig och vill gärna fråga: varför?, hur då? och vilken?, många gånger om och det är stundtals väldigt krävande samtidigt som man ibland inte kan hålla sig för skratt. Han har vuxit otroligt mycket senaste året, sedan han blev storebror, och blir mer förnuftig för var dag som går. Mycket bygger på rutiner och att allt ska vara som det brukar. Därför blir det säkert lite ovant även för honom när vi nu bryter mönster på riktigt och Tobbe går på sin pappaledighet.


Liten Oscar några dagar gammal.

En liten myra som sover sött.

Stor och liten vilar...

Mammas stora älskling har slocknat efter en fullspäckad födelsedag. Med sig i sängen har han Star Wars figuren som han fick av dagiskompisen Mira.

Imorse väckte vi Oscar med skönsång, banankaka och paket. Korten kom i fel ordning, därav morgonkortet efter kvällskortet.

Laddat för kalas med Blixten...Oscars stora favorit.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar