måndag 8 november 2010

Hej snopp!

Den här dagen har bjudit på en salig blandning av händelser och det känns som att det har varit en ovanligt lång dag. Morgonen började med ett återbesök på vårdcentralen för Oscar. Mormor och morfar passade Agnes så Oscar kunde låna hennes vagn. Sen var det snabbt till dagis för att hinna i tid till fotograferingen.
Jag och Agnes skulle träffa mammagruppen på BVC. Vi hann vara där i ca 40 minuter innan min mobil ringde. Det var dagis som meddelade att Oscar hade spytt. Så det var bara att packa ihop sig och försöka få tag på mormor/morfar så att jag kunde hämta Oscar utan Agnes, visste ju inte vilket skick han var i. Han hade spytt en gång och låg och sov när jag kom. När vi kom hem var han först lite seg men har sedan varit sitt vanliga pigga jag. Toppat med trots och tjuvnyp....Verkligen skojigt. Och det sista de sa på dagis innan vi gick var "och så är ni hemma två dagar nu". Vet ju att de har 48 timmars regel för kräksjuka, men det känns lite frusterande när man har ett monster här hemma som inte är det minsta påverkad av att han är "sjuk".

Emmaljunga 4-ever. Funkar även på en stor 3,5 åring även om han fick sitta lite ihoptryckt.


Oscar lyckades roffa åt sig två klistermärken på vårdcentralen.

Oscar har lekt (läs: röjt) mycket själv, men vi gjorde även en kikare. Det är väl ungefär så långt mina pysselfärdigheter sträcker sig.


Vad sägs? Ser väl nästan köpt ut...

Ikväll ringde telefonen här hemma, och i vanlig ordning vill Oscar svara. Han är verkligen helt inne i kiss- och bajsåldern och brukar svara "hej bajs", "hej rumpa", "hej prutt" eller liknande. Det brukar inte göra så mycket då de flesta som ringer på kvällarna är de vi känner. Den här gången svarade Oscar "hej snopp". Det var någon från Folksam som ville sälja barnförsäkring till oss.
Är det förresten någon som vet om det finns en babysitter som inte är i golvhöjd? Helst inte så nära golvet att en ca 1 meter lång person med teleskoparmar kan nå eller peta på bebisen som sitter i den. Kanske finns någon skena att fästa i taket som går genom hela lägenheten så att man kan dra med sig bebisen i luften oavsett var i lägenheten man går?
På tal om skena, nu är det bara två dagar kvar innan vi säger hej då till Agnes Von Rosen!

1 kommentar:

  1. hahahahah, roligt att han svara så när folksam ringde!!!!! skrattar fortfarande =)

    Kram jenny

    SvaraRadera