söndag 21 november 2010

Urlakade

Kommer ihåg när man tyckte att detta var ett villt upptåg...Rulla från filten in under bordet.

Om Oscar behöver glasögon i framtiden så ligger det ett par äkta stålbågar från 80-talet och väntar på att få gå i arv. En mycket fin tradition i vår familj.

Vi känner oss rätt slitna just nu. Det är mycket för Tobbe på jobbet, rörigt och lite sömn här hemma.
Oscar sover jättebra på nätterna nu, hela natten i egen säng och kommer oftast inte in till oss alls. På dagarna däremot är han yrvädret själv med en outsinlig energi och han är i en väldigt krävande period. Han har alltid varit energisk och livlig, men det var en annan sak när det bara var han som skulle ha våran uppmärksamhet och tid. Han har oftast sovit bra (ja, vi bortser då från första tiden då han åt på nätterna) vilket har gett oss tid att ladda batterierna på natten. Nu får vi INTE sova på nätterna eller sova ut på mornarna...
Agnes är oftast väldigt lugn och nöjd på dagarna. Hon hänger på och får stå ut med det mesta känns det som. En anledning till att det kunnat bli så beror nog på att hon tar napp. Är hon missnöjd kan vi ge nappen först i ett försök att trösta. Med Oscar ammade man så fort han var missnöjd, eller Babybjörnade. Agnes har bara suttit i Babybjörnen typ två gånger, och då var hon inte ens ledsen eller så innan.
Agnes äter på natten (inget konstigt i det...) vilket leder till att vi vaknar minst två gånger per natt. Sedan somnar hon inte om efter sista nattamningen, som i värsta fall är redan klockan 6 på morgonen. Och då börjar dagen...Sedan vid 7-tiden ansluter Oscar och det är full rulle.
I morse hade jag tur då Tobbe gick upp med Agnes och jag fick sova vidare lite till. Strax efter klockan 7 vaknade Oscar och kom in och ville att jag skulle läsa för honom.


Idag är Tobbe och Oscar och badar på Eriksdalsbadet. Jag och Agnes ska till Ullis och fika, annars har vi inga planer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar