måndag 28 februari 2011

Bilder

Dagens lunch for Tobbe: Phad thai med kyckling och frukttallrik. Vi bestallde det till rummet sa han kunde ata pa altanen efter att ha lagt Agnes.


Nu gor jag ett nytt forsok med att lagga in lite bilder. Hoppas att det fungerar! Passar pa medan Oscar, Agnes och Tobbe vilar lite pa rummet.


Oscar har lekt hela dagen med en nyfunnen kompis som heter Walter. Han ar 7 ar och kommer fran Uppsala. I eftermiddag ska han "komma hem till Walter och leka".


Camilla: Frukosten pa hotellet ar riktigt bra. Pannkakor eller vafflor med sirap, stekt agg, korv omelett, farsak annanas och vattenmelon, aggrora, yoghurt, musli, juice, kaffe och rostat brod. Och Agnes ater en stor portion grot varje morgon. Oscar nojer sig med tva pannkakor. Han ar ju inte sa stor i maten hemma heller men nu har vi kommit pa att kycklingspett ar en hit for honom till lunch eller middag. Han gillar att ata pa det sattet. Agnes ater grot flera ganger om dagen och ersattning. Tur att vi omvarderade och tog med mer grot. Har aven provgjort grot pa valling till henne da det ar det hon vill ata mest.

1 kommentar:

  1. Roligt att se bilderna och höra att ni har det bra.Här är nu plusgrader,äntligen.tore har varit i Årsta,allt OK och bilen startar.Kram till er alla.

    SvaraRadera