onsdag 9 februari 2011

Gamla godingar

Idag när vi var på IKEA med Anna-Vera och Nora ringde mormor och frågade om vi mådde bra och om det hade hänt något. Det som hon grundade det på var att bloggen inte hade uppdaterats sedan i måndags. Man kan tyda det på olika sätt:
1. Det har hänt något allvarligt och vi har därför inte kunnat blogga (eller ringa och berätta detta).
2. Det har inte hänt något speciellt som har varit värt att blogga om (brukar ju iof inte vara något hinder för ett blogginlägg).
3. Det har inte tagits några nya roliga foton att blogga med/om.

Två av dessa alternativ ovan stämmer in i det här fallet. Ni kan ju gissa vilka...

Oscar i Arvika sommaren 2008.
Oscar provar flytvästen inför förra Thailandsresan i mars 2008. Samma flytväst ska med den här gången men då till Agnes.

"Cable-guy"...Oscar började redan i tidig ålder med att pillra och fixa.

Tjoho! Tror att det här var runt jul 2007. Agnes har fått ärva pyjamasen men hon kan än så länge inte utföra sådana här konster.

På lunch i Ringen...hösten 2007. Antagligen i början av sittandet då han verkar vara väl uppallrad med filt.
Imorgon ska vi på sångstund i Årstakyrkan i sällskap med en granne och hennes lille Julian som är två veckor yngre än Agnes. Hon har även en dotter, Sara-Maria, som är 3 år gammal. Oscar tycker om att leka med henne och vi har mötts upp i parken efter hämtning nu två dagar i rad då det har varit strålande sol. Det ska bli spännande att se om sångstunden är sig lik då vi även var där med Oscar. Jag var visserligen bara där några gånger men jag tror att Tobbe hängde där mer flitigt i sällskap med Gustav och Jenny. Goda mackor hade de iallafall...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar