lördag 5 februari 2011

Lilla julafton

Vi har varit och fikat hos farfar och Inger idag. Då vi inte har kunnat träffas sedan innan jul hade vi en julklapp med oss. Oscar och Agnes fick också sena julklappar som de båda var riktigt nöjda med. Det kan dock hända att pip-sakerna till Agnes leksak kommer att ha en begränsad användningstid till mellan 9-15 vardagar. Blir lite intensivt när en 3,5-åring trycker på den så att den konstant piper.

Prassel, prassel och lite att bita i...Perfekt när man inte har ett soffbordsben tillhands.

Oscars sopbil hade alla de viktiga detaljerna såsom öppningsbara dörrar och knappar som tömde soptunnorna.

Melodifestivalen är på i bakgrunden här. Vi är inte så jätteinsatta då jag har insett att jag bara kommer att kunna se två deltävlingar. Dessutom turas vi om att spela på Oscars Nintedo. Det är kanske dags att skaffa ett "riktigt" Nintendo eller liknande. Vet dock inte om man vågar då både jag och Tobbe verkar vara i riskzonen för att bli besatta. Är lite orolig att vi då skulle sitta fastklistrade framför TV:n, men det kanske bara är nyhetens behag.
Imorgon ska Oscar gå på "Karlsson på taket" med mormor, morfar och Saga. Ska bli roligt att se hur det går då han varvar mellan att inte vilja gå och att prata om att de ska till Oscarsteatern och att han ska sitta brevid morfar.

2 kommentarer:

  1. Ska bli intressant att se hur det blir med teatern imorgon. Saga pratar också mycket om att hon ska på teater, men vill att jag ska följa med. Skulle kanske vara lite snopet för mormor och morfar om de får gå själva och se Karlsson på taket.

    SvaraRadera
  2. Ja, Oscar säger ibland också att han vill att Tobbe ska följa med. Men mormor och morfar tycker ju om att gå på teater, fast i det här fallet skulle det nog kännas lite udda att gå själva som två vuxna.

    SvaraRadera