fredag 25 februari 2011

Morgonstress

Oscar badar i poolen. Barndelen ar precis lagom djup for honom.
Glass pa krokodilen. Samma sorts glass varje gang.

Bollans tur att ata i sack n seat.

Tobbe och Oscar i transferen fran flygplatsen.

Agnes i sin bilstol.


Oscar och Agnes pa flygplanet.

Oscar lyckades somna gott trots obekvam sovstallning.

Bamse pa dvd:n, men vem vill kolla pa det nar Thai visade pangpang film pa storduken. Inga tankar om barnvanligt dar inte....

Agnes slappar i en flygstol.

Oscar med vallingen i hogsta hugg.

Jag forsoker fora over lite bilder nu men det gar valdigt langsamt, far se om det hinner bli klart innan internetstallet stanger. Och nu kom det visst lite bilder. Det blir fel ordning och sa men jag antar att det ar roligare med fler bilder an att det ar viktigt med att de sitter i ratt ordning. Har ar allt bra, vi har haft tva stressiga mornar da vi har vaknat vid 9.30. Och frukosten stanger 10.00 sa det har blivit till att rappa pa. Vantar bara pa att det har ska brytas och att Agnes borjar vakna 05.30 igen...Oscar leker for fullt hela dagarna i poolen. Men han kan lockas upp med glass och sen s[ sover han en svang mitt pa dagen, annars orkar han inte. Han vill bara ata kyckling med ris, fast ikvall lyckades vi styra om valet till pizza. Annars vill han ju garna ata samma sorts glass, pa samma satt och att vi ska ata pa samma stalle. Han gillar det invanda och bekanta, undra vem han har det ifran?





Idag tog jag en fotmassage pa hotellet, kostade ca 65 kr for en timme. Vadret har varit bra, soligt och varmt men inte grasligt varmt. Ca 33 grader i luften och lite moln ibland. Rattsa bra nar det ar tva barn med. Det ar inte direkt sa att vi behover stalla aggklockan da vi ska vanda oss i solstolarna. Pressardagarna ar over!

5 kommentarer:

  1. Skönt att höra att ni har det bra! Fina bilder! Kram från Farmor och Bengt.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vad härligt ni har det! Idag har Alicia valt sin våriga Po.p-outfit. Det blev de rosa skalbyxorna men med en klar/korn-blå fleece till, supersnyggt, tjejen har bra smak :-)
    Hur är hotellet? Är frukosten bra? Ta kort på maten :-) Gillade Oscar sin Bakugan?
    Puss från faster

    SvaraRadera
  3. å vad skönt ni verkar ha det. annat än snöväder som är här hemma. kram

    SvaraRadera
  4. Låter som om ni har det bra. Jag är i Globen med Nora och har precis ätit en hälsotallrik. Det är halva priset på Partyshopen och jag har fyndat en clownnäsa och en pruttkudde. Nu ska jag avsluta dagens shopping på Ica och sen blir det hemförd och Melodifestival med Jessica och Amanda. Förresten, det är plusgrader här (!) så vi är inte alls avundsjuka ;-)

    SvaraRadera