tisdag 15 mars 2011

Agnes 7 manader

Agnes i sin vagn i vantan pa frukost. Vi har invigt de nya storre napparna fran 6 manader, och de tacker storre delen av ansiktet.
Idag blir Agnes 7 manader och det kanns verkligen som att tiden sedan hon foddes har gatt jattefort. Det kanns som att hon nyss foddes samtidigt som det kanns som att hon har varit med oss lange. Vi har svart att fortsta att hon inte ar den dar lilla bebisen som bara sover sig igenom dagarna och ligger kvar som en liten klumop dar man senast la henne. Nu alas det runt och hon rullar overallt kanns det som. Lagger man henne pa rygg sa vander hon over direkt. Hon har borjat med ett nytt ljud som later som ätta ätta. Markte nu att jag hittade ä knappen av misstag da det här tangentbordet inte kan fa till citattecken och jag inte kan hitta vissa andra tecken. Pa morgonen vaknar hon tidigt, vid sex sju tiden, och hon sover en gang pa fomiddagen. Jag sag att hon just somnade här brevid mig nu och klockan ar bara tjugo i nio. Annars brukar det vara runt klockan tio. Sedan ar det lite bad och lek och lunch vid 12 tiden. Om vi har tur sover sedan bade Agnes och Oscar samtidigt i tva timmar pa rummet. Vissa dagar gar det bra, andra dagar ar det Agnes som vaknar efter bara en kortare vila. Oscar sover mer eller mindre alltid 2 timmar om ingen väcker honom. Efter mellis kan det bli lite mer bad och lek sen brukar det bli att hon sover igen vid middagstid for att sedan vakna efter 30 minuter och ata grot innan hon lagger sig for kvallen vid 9 tiden ungefar.
Agnes ar en glad tjej som oftast ar nojd och sa har det varit sedan hon foddes. Det ar latt att fa henne att skratta och hon gillar uppmarksamheten som hon far har i Thailand. Oscar blir dock lite svartsjuk ibland och brukar stalla sig framfor vagnen nar de kollar eller vill komma fram och klamma. Han blir extra spexig och ska da gärna sjalv halla pa att dra och slita i Agnes. Hon ar forvansvart talig och det ar inte ofta hon grater, da hon gor det är det for att hon är hungrig eller trött. Och nu nar hon haller pa att fa tänder sa har det blivit en heel del bajsblojor sa hon har fatt utslag och DET verkar gora ont for hon skriker eller klagar direkt nar det behover bytas.

Agnes efter dagens frukost som bestod av en portion grot, yoghurt och ungefar en halv banan. Det verkar inte ga nagon nod pa henne och vi tycker att hon har blivit lite knubbigare sedan vi kom hit.


5 kommentarer:

  1. Vilken goding!!!! Vill ju bara pussa en massa på henne. Men snart så ses vi ju =)

    Kram till er alla från oss

    SvaraRadera
  2. Lilla Bollan, hur söt får man vara? Tiden flyger iväg och snart är ni hemma igen!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis Agnes på 7 månadersdagen!Särskild puss o kram till dig.
    Nu längtar vi efter er - om en vecka är ni hemma- det ska bli roligt Här känns det som om våren börja komma- strålande sol och + 5.
    Ha det fortsatt bra den sista veckan.
    Kram till er alla!

    SvaraRadera
  4. Tiden går verkligen fort!

    Saga sa här om dagen att hon längtar efter Oscar. Hon vill att han ska komma och leka med garaget. Imorse var det första hon sa att vi måste ringa till er och berätta att vi har ny portkod.

    Just nu är jag och Nora i Globen och ska äta lunch med Johanna och Greta.

    Vi ses snart!

    SvaraRadera
  5. Nu har jag bestämt att ni får komma hem med den där sötsaken! Jag måste få klämma lite på henne... ;)

    SvaraRadera