fredag 18 mars 2011

Regn, regn, massor med regn

Just nu oser regnet ner har och da menar jag verkligen oser. Vi har haft stralande sol hela dagen men nu vid halv fem sa brakade det loss med aska, blixt och osregn.

Igar sov Oscar middag i 4 timmar!!! Men idag verkar han pa banan igen och badar med sin oronsnacka for att inte fa in vatten i orat. Medicinen ar inget problem, han alskar att ta den. Det stora problemet ar att fa honom att ata mat innan den ska tas.
Sjukling nummer tva har akt pa nagon ogoninfwktion och det rinner lite klet ur ogat. En annan bebis pa resortet har samma sak och jag antar att de har suttit i samma matstol eller nagot. Hon ar dock glad anda, och sitter och gor pruttljud har brevid mig. Hon har en full bloja som vantar pa att fa bytas.

Tur att vi har ebolaskyddet med oss. Jag skrattade lite at att vi rakade fa med oss regnskyddet av misstag, men det visade sig vara riktigt anvandbart. Forra gangen vi var har regnade det bara en gang, men den har resan har det blivit sakert sju ganger om an bara eftermiddagsskurar.


Tobbe ar duktig och springer varannan morgon pa stranden.

Alla sitter och trycker under tak forutom Oscar som vill ut och springa och bada. Nu sitter han och Tobbe dock i bungen och spelar. Aterstar att se om vi kan ta oss ivag for middag eller om det blir till att ata har pa hotellet.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar