söndag 20 mars 2011

Sista sondagen

Det ar mycket som det ar "sista" av nu nar vi raknar ner dagarna till hemfard. Nu har jag just atit sista sondagsfrukosten men har ett avbrott for att skriva lite. Sen ska Agnes fa sin andra frukost, dvs yoghurt. Hon far grot forst men sen ger vi henne lite yoghurt sa att hon far prova pa det och det verkar hon gilla. Det ska bli spannande att se hur hon kommer att ata nar vi kommer hem sen, har ar det ju grot ungefar tre-fyra ganger om dagen men val hemma far vi nog borja ta tag i den riktiga maten.
I fredags klippte vi Oscar. Eller vi gick till en frisor som klippte honom. Och det var inte latt, han skrek som en stucken gris och frisoren trodde nog att vi var galna som anda propsade pa att klippa honom. Tillslut gick det, med lite mutor (iform av nagot som vi anda hade tankt att kopa till honom, det galler att vara smart...). Men som han holl pa att kranga sig sa ar det ett under att inte nagon blev skadad. Frisoren gjorde verkligen skal for sin lon och vi betalade ungefar 40 kronor for klippningen.

Agnes leker pa golvet. Nar Oscar var mindre trodde manga att han var en flicka, och med Agnes ar det tvartom. "Boy?" fragar de flesta och det kan ju vara lite svart da det enda hon brukar ha pa sig ar bloja och underbyxor, ibland t-shirt. Igar hade hon dock Hello kitty klanning men anda fragade folk om hon var en pojke.
Tobbe bestallde friterad Mars (chokladen alltsa) nar vi var ute och at i fredags. Han gillade det men jag tyckte det var lite too much, jag hade foredragit att ata bara en vanlig Mars.

Maten pa varat hotell ar jattebra. Tur ar val det da vi av praktiska skal ater har ofta, speciellt pa lunchen. Har ar favoriten club sandwich.


Det ar inte manga dagar till som vi far njuta av en sadan har utsikt till frukosten. Men vi kommer ialla fall att slippa sallskapet av flugorna och nu borkjar man se fram emot att fa variera sin frukost lite. Pannkakor, rostat brod, aggrora och omelett ar gott, men inte i 4 veckor. Sedan har jag nog atit sa mycket farsk annanas till frukost att det latt skulle ha satt igang en halvgangen graviditet.

Prins Vaiant i sin nya look ater frukost.




1 kommentar:

  1. Å, vad fin du är Oscar när du klippt hårtet!Ja, nu drar det i hop sig, snart är det onsdag så vi får se er live.Tore har varit i Årsta och kört omkring i bilen och det funktade.Hoppas hemresan går lika bra som på ditvägen.
    Kram till er alla!

    SvaraRadera