onsdag 9 mars 2011

Koh Hai

Idag kom vi hem fran varan lilla tripp till on Koh Hai. Vi akte i mandags med bil till farjan som skulle ta oss vidare till on. Baten var ungefar som en skargardsbat i storlek men den lat sa otroligt mycket mer. Agnes sov sig igenom storre delen av batresan vilket var bra da hon nog skulle ha knorrat en hel del annars. Oscar satt med sitt Nintendo som han ofta gor numera. Tacksamt ar det iallafall att ha nagot som fangar hans uppmarksamhet. Det har varit en livraddare vid manga middagar.
Val framme pa on sa mottes vi av en otroligt fin strand med turkosblatt vatten. Sadant som man ser pa bilder ungefar, sa det var kul att se pa riktigt och att bada i detta. Kandes lite mer genuint och akta Thailand an det vi sett pa Koh Lanta. Vi badade, solade och at mat. Ungefar samma sak som vi har gjort varje dag i tva veckor nu, men det var roligt att fa lite ombyte av miljo och se nagot annat. Fast vi langtade tillbaks hem lite. Koh Hai var fint och lugnt men inte alls lika barnvanligt som Koh Lanta. Igar mitt pa dagen kunde faktiskt jag och Tobbe sola och bada precis utanfor rummet, som lag beachfront, medan barnen sov inne. Hela tva timmar sov de och det var riktigt lyxigt!

Idag nar vi kom tillbaks till Koh Lanta sa somnade jag och Agnes och Oscar i tva och en halv timme medan Tobbe var duktig och sprang langs stranden. Det kom ett regnovader nu pa eftermiddagen och det var skont att fa sova. Trodde att en migranattack eventuellt var pa G men hoppas att den haller sig borta.

Tobbe och Oscar pa baten pavag till Koh Hai. Tobbes solglasogon ar trasiga sa han kor pa mina extraglasogon.
Utsikten fran varat rum pa Koh Hai.

Vattnet var turkosblatt och det var valdigt vackert med bergen och oarna runtomkring i bakgrunden.

Nar vi badade vid poolen fick vi sallskap av den har lilla krabaten. Helt plotsligt lag den pa muren och fangade flugor med sin bla tunga. Det var riktigt haftigt att se.

Utsikten fran poolomradet ner mot vattnet. De sma figurerna pa bilden ar Oscar och Tobbe som ar pavag att hamta handdukar.

Annu en laskig lask. Har var det rod Fanta. Vi vill att Oscar ska bli battre pa att dricka, oavsett vad det ar. Har provsmakar Tobbe pa blodfantan. Oscars tunga var helt rod efter att han hade druckit upp.






1 kommentar:

  1. Vilka bilder! Ni har det ju super låter det som. Härligt... Fortsätt ni att njut så väntar vi på våren här ;-) Idag har vi strålande SOL och 5 grader, bara snön som ska bort.. ni vet ju hur mycket vi har här hos oss!

    STOR kram

    SvaraRadera