onsdag 16 mars 2011

Sjukstuga

Morgonmys i spjalsangen. Det forsta Oscar vill gora da han vaknar ar att lagga sig vid Agnes i hennes sang. Har man tur ar hon redan vaken da, annars vaknar hon ganska snabbt...

Oscar borjade igar att klaga over att han hade ont i orat. Eller klaga och klaga, han sa det nagra ganger och tog sig for orat. Idag verkade det vara samma sak sa Tobbe och Oscar akte till doktorn efter frukost. Och mycket riktigt sa har han oroninflammation, stackarn. Han fick pencillin och orondroppar sa nu hoppas vi att det hjalper och att det atminstone blivit battre tills vi flyger hem pa tisdag. Oscar ar aven lite snorig men energin verkar vara pa topp anda, atminstone nar det galler sadant han vill orka. Nar Agnes och Oscar sovit middag tyckte jag att hon var lite varm, men det ar svart nar de alltid ar ganska varma har. Men hon hade 39 graders feber, sa nu ar hon suppad och vi hoppas att febern gar ner. Aven hon ar snorig men vi tror att febern eventuellt kan bero pa tanderna.

Idag ar det en vecka tills vi kommer hem och det ar med blandade kanslor, men det ska anda bli ratt skont. Vi har ju varit ivag ett tag nu och ar tankade med sol, bad, god mat och bekvamligheter. Jag tror att Oscar langtar hem da det ibland kommer kommentarer som "Var ar Saga?" nar vi sitter i bilen pavag in till stan. Och "dagis har blatt och gult golv". "Christina (dagisfroken) brukar skara bananen sahar...". Om det dessutom ar plusgrader, barmark och solsken hemma sa later det ju lovande.

Vi har bestamt oss for att stanna har pa Koh Lanta och samma hotell. Efter mycket overvagande om olika alternativ sa kandes det bast. Sa vi kommer att aka harifran vid halv tre pa tisdag for transfer till Krabi dar flyget till Bangkok gar vid 19-tiden och sedan flighten till Stockholm strax efter midnatt.

Imorgon ska antagligen Tobbe och Oscar rida pa elefant. Mest for att undvika vattenaktivitet. Vi ska forsoka kopa nagot som han kan ha i oronen sa att han kan bada. Inte for att han ar under vattnet, men det lar ju kunna komma in i orat anda.

Just nu sitter Oscar har i datorrummet med mig och spelar Nintendo och pratar med sig sjalv nar han kor bilspel. Tobbe far massage och Agnes blir omhandertagen av massagetanterna. Dagens stora fraga ar var vi ska ata middag ikvall?


Dagens frukost blev yoghurt med skivad banan och tva pannkakor.


3 kommentarer:

  1. Hej! Hoppas de båda sjuklingarna kryar på sig så de kan få njuta av den sista veckan och inte minst att föräldrarna håller sig friska.Det lät ju klokt att stanna kvar på samma ställe eftersom det var helt OK. Vi längtar och ser fram emot nästa onsdag. Här är soligt och fint.
    Kram till er alla.

    SvaraRadera
  2. Men lilla gubben! Hoppas att Oscar blir bra snabbt! Vad roligt att träffa er nästa vecka!
    Alla hälsar!
    <3

    SvaraRadera
  3. Krya på Oscar och hoppas det bara är tänderna som spökar på Agnes!

    Ska till vc med Neoh nu, han är varig i höger öra =( tror inte det är något annat än en vaxpropp men dom ville att jag skulle komma in så dom fick kolla ordentligt!! (Han har varit förkyld och slemmig i halsen i över 1 vecka nu )

    Ha en fortsatt härlig semester nu!
    kram

    SvaraRadera