onsdag 27 april 2011

Hipp hopp

Idag har det varit sista kvällen för Oscar och Agnes i lägenheten...Och nu har de gått och lagt sig för sista natten här på Skagersvägen. Usch, börjar kännas vemodigt samtidigt som vi såklart längtar och gärna vill flytta. Det är mycket minnen och upplevelser som är kopplade hit och lägenheten kommer nog alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan. Här har vi verkligen trivts och vi skulle säkert ha kunnat bli kvar om det inte vore för att vi verkligen har vuxit ur lägenheten.
Packningen går framåt och hela Oscars rum är i princip färdigt. Det som är kvar är att skruva ner hyllor och gardinstång. Matbordet blev hämtat idag så nu har vi helt plötsligt massa yta i vardagsrummet, så vi kanske inte behöver flytta ändå??! :-) Frysen står i detta nu och droppar för att frostas av men annars har vi flyttstäd så vi behöver inte lyfta många fingrar för att städa och det är skönt. Känns som att vi har tillräckligt att stå i ändå.
Imorgon klockan 9 är det dags för slutbesiktning, spännande! Speciellt då vi inte kunde vara med på första besiktningen som ägde rum när vi var i Thailand. Vi får helt enkelt lita på att besiktningsmannen gjorde sitt jobb. Kanske lika bra att jag inte var med då min förmåga att hitta fel ibland kan gå lite överstyr...

Agnes fortsätter att dra sig upp mot saker. Inte till stående men så att hon hamnar på knä, så häftigt att se! Hon har även fått äta sig vidare på Hipp:s 6 månaders mat och det verkar vara det som gäller. Ris med kyckling och grönsaker som är puréade till oigenkännlighet...Men vad gör det så länge hon äter mat!? Verkar som att det bor en liten miljökämpe i henne då hon mer eller mindre ratat de andra matburkarna medans hon gapar som en liten fågelunge när det serveras Hipp-mat.

Det går framåt...
Jag som tyckte att flyttkartongen såg liten ut...Men det finns tydligen plats för massor av leksaker samt en smidig snart 4-åring.


Ja, vad säger man?? Humor har han iallafall och han har varit så duktig på att hjälpa till med packningen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar