måndag 4 april 2011

My BFF

Dagar som denna är jag grymt glad att vi har en tvättmaskin. Visserligen på bekostnad av ett badkar men i detta läge vinner fördelarna med tvättmaskin överlägset.


Efter många vändor fram och tillbaka så kom vi fram till att Oscar skuller vara hemma från dagis idag. Tur var väl det då han spydde två gånger strax efter att Tobbe gick till jobbet imorse. Men sedan dess är han pigg och verkar må bra. Agnes hade ett "återfall" i morse men har sedan dess fått behålla den gröt och frukt som hon har ätit.


Jag och Oscar åt plättar till lunch. Perfekt då det är enkelt, ingredienserna finns oftast hemma och det är ett säkert kort för att iaf få i Oscar något. Han är ju inte så stor i maten annars så det är bra att ta till favoriterna.


Nu sover Agnes och Oscar ligger på soffan och kollar på Simpsons. Det råkade komma på när jag skulle fjuppa fram barnkanalen och han tycker att det är så roligt att kolla på. Han lever sig in och pratar om att han är Bart, Tobbe är pappan (Homer, va??), jag är mamman och Agnes är lillasystern. Även mormor och några andra personer har flimmrat förbi som biroller.


Det är tur att man har tvättmaskin när handdukar och sängkläder behöver tvättas i flera omgångar och kläder bajsas ner på löpande band. Problemet är bara att vi inte har någon torktumlare så vi får ha tvätt hängandes överallt. Men om en månad, då så...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar