söndag 3 april 2011

Sjukstuga

Den här dagen har bjudit på aktiviteter av flera olika slag, men för Agnes del har den till största delen bestått av magsjuka och sovning. Det började igår kväll och fortsatte lite inatt. Imorse verkade hon dock lite bättre men hon fick ändå vara hemma med mormor och morfar när vi skulle till Mio och åka och storhandla. När vi sen var hos Camilla på fika så spydde hon igen...Men nu hoppas vi att det har gått över helt och framförallt att vi andra i familjen lyckas hålla oss friska, vilket ju är rätt så otroligt isåfall. Det blev ett matbord på Mio som vi får levererat till nya lägenheten och som vanligt när vi ska ta ett beslut så velade vi. Men nu är det gjort! Hos Camilla så bjöds det på våfflor, sjukt god chokladfudge tårta och prinsesstårta. Väl hemma så var det bara middagsbestyret kvar och Oscar slocknade direkt i sin säng klockan 19. Han var otroligt trött trots att han sov till halv 9 imorse och det (att sova så pass "länge") är ovanligt för att vara honom.
Oscar tog ett foto på Agnes i närbild härom dagen.
Busungarna Nova, Noel och Oscar har känt varandra sedan de var ungefär 3 månader gamla. Här är de påväg från kyrkan till Noras dopfika igår.
Oscar hade turen att få vara med och öppna Noras paket igår tillsammans med Saga.
Agnes i Fridas knä på dopfikat. Hon hade här hunnit bajsa ner sina finkläder och även extra strumpbyxorna. Det är därför hon har raggsockar, mjukisar och klänning på sig. Innan vi hann komma därifrån spydde hon även ner sin kofta och overall så hon fick åka hem inlindad i en fleecefilt från festlokalen. Så kan det gå!
Vi funderade på om Agnes kunde ha sin dunväst i strl 68 (brukar passa barn 4-6 månader) men den var lite stor.

1 kommentar:

  1. Dunvästen passar ju Oscar perfekt. Det kanske inte var 4-6 månader, utan 4-6 år!

    SvaraRadera