lördag 8 januari 2011

"Är det lördag idag? Yes!!!"

Det första Oscar gjorde när han kom upp tidigt imorse var att fråga "Är det lördag idag?" När jag sa att det var det så svarade han "Yes!". Han måste ha varit väldigt sugen på lördagsgodis och verkligen ha sett fram emot att det skulle bli lördag.
Idag har det blivit flera aktiviteter och besök, framförallt för Tobbe och Oscar. Först drog de in till Vasaparken för att åka snowracer. Sedan blev det lunch hos mormor och morfar. Efter det mötte de upp mig och Agnes för lite fika häng hos Anna-Vera och Gustav. Oscar skulle få träffa nya kusinen för första gången, men var lite avvaktande. Saga visade stolt upp sin lillasyster och lekte även lite tittut med Agnes, innan Oscar kom och de kunde leka med varandra.
Sista anhalt blev middag i Sjöstaden hos Camilla. Där blev vi bjudna på god middag och efterrätt. Lyxigt!
Jag har alltid undrat över alla som har nappbarn och att det ligger nappar överrallt. Har tyckt att det nästan bara behövs en napp, speciellt när den sitter i napphållare. Då vet man ju var den är, och den sitter ju mer eller mindre fast i barnet. Idag fick jag lära mig att det nog trots allt är bra att ha en extra napp med sig då Agnes napp bara försvann helt plötsligt, med hållare och allt. Som tur var hade vi extra napp och hållare hemma.

Kusin-vitamin, Agnes och Saga i soffan.

Stolt storasyster med lilla Nora. Vet inte hur man vänder fotot då man redan lagt till det i inlägget. Någon som vet? Johanna, du är ju "bloggexpert?

"Kom igen Nora!"

Våran present till Nora. Barnvagnsmobil inköpt på Vilda Victoria.

Mys framför TV:n med kusin Alicia. Oscar blev bra sugen på en polispyjamas efter att ha provat Alicias poliströja.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar