torsdag 6 januari 2011

En dag på landet

Det var inte utan att vi funderade om det verkligen var läge att åka ut och åka bil idag. Med all den snö som öste ner och gjorde resan till Nykvarn till ett äventyr. Vi såg X antal blåljus, slirade lite på vägen, hade begränsad utsikt och körde dessutom fel. Men tillslut kom vi iallafall fram till Jenny, Henrik och Nova. Trevligt att hänga där, Oscar och Nova lekte/röjde på övervåningen medan vi kunde sitta och prata och äta i lugn och ro. Vi kunde även provdricka delar av podsutbudet till nya Tassimo-maskinen. Tack för god mat och trevligt sällskap! Nästa gång vi kommer hem till er hoppas vi att det är för att hälsa på bebisen. :-)

Agnes fick prova på majskrokar och verkade gilla det. Vi fick med oss påsen hem, och tur var väl det då Oscar ville ha något att äta på så fort vi satt oss i bilen för att åka hem.

Agnes ser ut att stortrivas i Jennys famn. Hon kanske känner av att det ligger en liten kompis och gömmer sig där i magen.

Agnes sover i split. Vet inte om det är normalt, men det ser ju konstigt ut. Hon kanske drömmer att hon har sin Von Rosen-skena på sig!?



2 kommentarer:

  1. Vilken innerlig kram Jenny fick av Agnes. Jättegulligt!

    Jag tror också att Agnes drömmer om sin skena, eller om att bli gymnast. Det gäller ju att stretcha barnen i tid om man vill att de ska lyckas inom den idrotten.

    SvaraRadera
  2. Tack själva, alltid lika kul att ses!!!
    Åhh vilken mysig bild på oss =) sötbollen!!
    Hii hii skön sovstil, skrattar när jag tänker på va hon gör med sitt ena ben också!

    Kram J

    SvaraRadera