måndag 13 december 2010

Brottar-Britta och sömnig vaccination

Idag var det Luciatåg som gällde för Oscar. Dagis hade Luciatåget utomhus och sedan fick föräldrar och syskon komma in och fika. Oscar var tomte och hade sin fina lykta med sig. Det gick bra till en början, även om han inte sjöng. Men mot slutet tröttnade han, kastade lyktan och kom och ställde sig med oss i publiken. I och med att de skulle vara utomhus så behövdes ju overall under själva tomtedräkten. Detta gjorde att han verkligen såg ut som en äkta, liten och tjock tomte. Agnes var också tomte dagen till ära.

Påväg till dagis i full tomteoutfit.

Efter fika på dagis var det dags att bege sig till SÖS för att röntga Agnes. Det gick snabbt och vi får hoppas att bilderna blev bra, eller att de visar att höfterna är bra. Kanske ska be om ett par ex av röntgenbilderna för att ge bort i julklapp?! Oscar har ju sina dagisfoton medan Agnes inte har några sådana...

Agnes har fått av sig tomtedräkten och kör brottarstilen.


Eftersom både jag och Tobbe var hemma idag tänkte vi vara smarta och ta andra dosen av vaccinationen. Oscar var så trött, skrek och grät hela vägen ner till Sjöstaden och vaccinationsstället. Det slutade med att han sov (!!) på en bänk där medan jag och Tobbe vaccinerade oss. Han har nu sovit sedan vi kom hem vid 17-tiden. Känns inte helt okej och vi får se om det blir till att vara hemma från dagis imorgon. Det beror på hur han verkar må när han vaknar.

Oscar sovandes på vaccinationsstället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar