torsdag 23 december 2010

"Lilla julafton"

Liksom så många andra firade vi en form av "Lilla julafton" idag hemma hos faster Camilla och Jimmy. Det var fullt hus med oss och barnen, Jonathan, Alicia, farmor, Bengt och Marianne. De har nyss flyttat till en ny lya, eller ordet "lya" är väl missvisande. Det är en jättestor lägenhet så det passar sig nog bättre med ordet "våning" i detta sammanhang.
Vi åt skinkmacka, saffranspannkaka och fikade. Sedan var det dags för de efterlängtade julklapparna. Märktes direkt att Oscar blev som besatt av att ha fler och fler paket. Han hade dock tur i år då han även fick öppna Agnes julklappar. Oscar fick en fin tröja med Blixten, ett pussel och en Spindelmannen med tillhörande motorcykel. Agnes fick en klänning, body, pyjamas, en liten gosepingvin och en bok. Tack för de fina julklapparna!
Har en känsla av att det kommer bli lite lätt hysteriskt imorgon då Oscar ska få sina julklappar. Det är bara att inse att vi nog har förköpt oss lite. Förstår verkligen hur lätt det är att köpa mer än man har avsett, speciellt när det är till barn. Får trösta/försvara mig med att jag och Tobbe iallafall inte byter julklappar utan fokus blir just på barnen, och det är väl egentligen så det "ska" vara?!

Jenny, här är en bild på Agnes i sin nya klänning. Hon ser arg ut men det är hon inte! Det är inte ofta hon har haft klänning men är det fest så är det!

Agnes bekantar sig med den nya gosepingvinen som hon fick av Marianne.

Triss i kusiner! Alicia, Agnes och Oscar.


Alicia och Agnes hänger i soffan. I bakgrunden skymtar Tobbe "skall-luktaren" Berglund.




1 kommentar:

  1. Hii hiii Agnes e ju så jäkla söt!! men hon ser verkligen arg ut =)
    GOD JUL

    Kram Nova Jenny & Henrik

    SvaraRadera