tisdag 28 december 2010

Vaccination...igen!

Älskade ungar! Oscar somnade så fort han la huvudet på kudden vid klockan 19. Agnes ligger med sin snuttefilt över huvudet. Vi har upptäckt att hon gillar att ha den helt/delvis över ansiktet när hon sover.


Idag tog Oscar sin andra dos med Twinrix inför resan. Förra gången vi skulle vaccinera oss (och honom) somnade han. Tobbe berättade att Oscar hade försökt med "jag är trött" och "jag har ont i magen" innan de skulle åka iväg för att ta sprutan. Men väl där var han jätteduktig om än väldigt ledsen när sprutan kom fram. Fast vem gillar att få sprutor? Inte jag iallafall, var själv tvungen att kallprata med sköterskan som skulle ge mig sprutan sist för att ta bort fokus från själva sticket. Men nu är det gjort! Ska bara tillbaks igen om ett halvår...Och leksaken han hade blivit lovad att få köpa efteråt, hade han helt glömt bort.


Imorgon beger jag, Oscar och Agnes oss in till hotell Nortullsgatan med vårat pick och pack. Vi ska sova över där och försöka hålla oss borta hela onsdag och torsdag. Anledningen är att Tobbe ska slipa våra bänkskivor i köket och fixa lite småsaker inför lägenhetsförsäljningen. Vi kommer inte att göra några stora saker, men bänkskivan i köket är inte rolig alls. Suger åt sig vatten och ser allmänt skabbig ut. Om ungefär en månad är det dags att visa/sälja lägenheten. Och om två månader befinner vi oss i Thailand.

Tur att bästa Maria kommer och sällskapar med oss imorgon. Känns lite övermäktigt att ta sig in till stan själv med två barn, barnvagn, snowracer och packning. Hoppas att vi kan åka lite snowracer i Vasaparken också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar