måndag 20 december 2010

Lite bilder

Igår åkte vi och köpte en julklapp till Agnes. Hon fick en stol eftersom den vi hade efter Oscar var helt förstörd så den fick vi lov att kasta. Men vi vill börja använda stolen nu och ge Agnes smakisar så vi monterade ihop den på direkten. Agnes känns fortfarande lite för slapp när hon sitter i stolen, men vi får bulla upp med lite handdukar eller något. Om det mot förmodan är någon (Tomten?) som ska köpa en julklapp till Agnes och inte har gjort det än så önskar hon sig en Stokke sittdyna till tripp trapp. Gärna en svart med vita prickar. :-)

Okej att hon satt snett i stolen, men inte riktigt såhär snett. Vet dock inte hur man vrider bilderna så ni får helt enkelt vrida era huvuden eller era datorer!

Det sägs att många mammalediga börjar med egna företag under föräldraledigheten. Jag kanske ska ge mig in på den banan. Skulle kunna etablera mig som kikar-mästare. Det går bra att beställa lång eller kort, med valfri bakgrundsfärg och motiv samt olika band/snören.

Agnes vid bordet hemma hos mormor och morfar. Vem vet, på julafton kanske Agnes blir det första barnet som äter en smakportion gröt ur Blå Blom porslinet?


Oscar var noga med vilken tröja han skulle ha på sig härom dagen. Det skulle vara en cool tröja. Jag ser inte riktigt det coola i en T-shirt som det står "Amsterdam" på. Kan det vara så att han redan har förstått vad just den staden har att erbjuda?


Ett av Oscars alla foton på nallarna. Till vänster är Agnes dopnalle och till höger är Oscars dopnalle.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar