lördag 4 december 2010

Helghäng

Idag har vi hunnit med mycket. Det blir lätt så när dagen börjar redan klockan 7 på morgonen. På förmiddagen gick vi till en park och lekte. Det snöade jättemycket men vi hade bylsat på oss rejält och klättrade i klätterställning, åkte linbana och pulka. Oscar träffade en kompis från dagis som han lekte med. Väl hemma, efter lördagsgodis inköp, sov Oscar middag och vi åt lunch. Sedan var det dags att baka. Det blev lite pepparkakor och saffrans biscotti. Oscar var intresserad till en början men det slutade med att jag fick stå för det mesta själv. Är det något som Oscar är grym på så är det att knäcka ägg. Helt otroligt! Själv får jag ofta med bitar i men han knäcker äggen väldigt säkert och oftast utan onödigt spill.

Glad kille som gillar att leka i snön.

Nu ikväll har vi haft besök av faster Camilla. Trevligt! Blev middag, häng i soffan och kaffe med julgodis. Oscar hade lite svårt att somna, men tillslut så somnade han i våran säng. Hoppas han inte kissar på sig, då vi inte har något skydd i sängen. Måste komma ihåg att kissa honom innan vi själva lägger oss.
Imorgon blir det ännu mer bakning. Förhoppningsvis kommer det bli goda saffransbullar med fyllning. I Oscars adventskalender finns det nämligen bullformar med dinosaurier på avsedda till detta.

Agnes var lite grinig ikväll, men tidigare idag var hon som synes glad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar